Obchodní podmínky

pro účastníky kurzu Maximum o pivu 

Přihlášení:

Přihlásit se na kurz Maximum o pivu lze na webových stránkách www.maximumopivu.cz/zapis

Ve formuláři zápis na kurz Maximum o pivu prosím vyplňte všechny požadované údaje.

Po elektronickém zápisu Vám zašleme platební údaje pro úhradu ceny kurzu včetně daňového dokladu (v případě úhrady ceny plátcem daně uveďte údaje o plátci včetně DIČ do poznámky ve formuláři zápis na kurz). Zájemci jsou evidováni podle pořadí vyplněných přihlášek, při vyčerpání kapacity kurzu mají přednost zájemci, kteří se na kurz zapsali dříve. Zápisem na kurz zájemce souhlasí s těmito Obchodními podmínkami a potvrzuje, že se podrobně seznámil se všemi informacemi o kurzu včetně jeho harmonogramu.

Zájemce je závazně zařazen do kurzu Maximum o pivu a stává se jeho účastníkem od okamžiku úhrady jeho ceny. Nebude-li cena kurzu uhrazena ve lhůtě splatnosti uvedené na daňovém dokladu, bude přihláška takového zájemce stornována.


Cena kurzu:

Celková cena kurzu je uvedena na webových stránkách https://www.maximumopivu.cz/cena.

Zápisem na kurz se zájemce zavazuje k úhradě ceny kurzu. Odstoupení v průběhu kurzu není možné. Po uhrazení ceny kurzu již nebude možné zápis do kurzu stornovat. Pokud se účastník nemůže účastnit jednotlivých exkurzí, přednášek nebo seminářů (akcí) dle harmonogramu kurzu, není možné požadovat slevu z ceny kurzu nebo peněžní či jinou náhradu.

Cena kurzu zahrnuje:

  • lekce o obsahu a rozsahu, viz. “Obsah kurzu” včetně pronájmu prostor a práce lektora

  • přístup k online výukovým materiálům

  • vstupy na všechny exkurze uvedené v programu vč. plánovaných degustací v průběhu exkurzí

  • vstupenku na veletrh BrauBeviale včetně dopravy minibusem z Prahy do Norimberka a zpět

  • individuální praktické tréninky čepování a sanitací, viz. “Obsah kurzu”

  • senzorické zkoušky ve Výzkumném ústavu pivovarském a sladařském (v případě úspěšného složení zkoušek zakončeno certifikátem)

  • sanitační zkoušky u Profesního sdružení sanitace nápojových cest (v případě úspěšného složení zkoušek zakončeno osvědčením).

  • výroba piva podle vlastního receptu (v pokusném nanopivovaru Automat Matuška)

  • výroba piva podle vlastního receptu (recept celého týmu v pivovaru Dva Kohouti)

  • dvoudenní pivní tour - Bamberg a Mnichov (návštěva pivovaru, pivních zahrad, degustace v rámci výkladu, doprava minibusem z Prahy tam a zpět, ubytování na jednu noc).

Cena kurzu nezahrnuje:

  • dopravu na jednotlivé exkurze s výjimkou zahraničních zájezdů (Mnichov a Norimberk)

  • konzumace mimo výukové bloky


Ostatní:

Organizátor si vyhrazuje právo změnit obsah exkurzí, přednášek, seminářů nebo jiných akcí, jejich harmonogram, provedení, formu, hosty nebo lokalitu.

Všechny výukové materiály organizátora jsou chráněny autorským právem. Přístupové údaje do e-learningu jsou určeny pouze pro potřeby účastníka kurzu. Účastník odpovídá za škodu v souvislosti s případným porušením autorských práv.

Obchodní podmínky může organizátor kurzu měnit či doplňovat. Práva a povinnosti organizátora a účastníků kurzu Maximum o pivu se jinak přiměřeně řídí Všeobecnými obchodními podmínkami společnosti AMBI CZ, s.r.o. (www.jidloaradost.shop/obchodni-podminky/)

Obsah kurzu Maximum o pivu pro rok 2023/2024

CD = celodenní kurz, předpokládaný rozsah je 8h, pokud není uvedeno jinak

PDD = půldenní dopolední kurz, předpokládaný rozsah je 4h, pokud není uvedeno jinak

PDO = půldenní odpolední kurz, předpokládaný rozsah je 4h, pokud není uvedeno jinak

IND = Individuální termíny = domlouvá si každý dle svých časových možností s vedoucím tréninku

Rozvrh včetně termínů na první semestr je součástí přílohy. Termíny na druhý semestr budou zveřejněny v říjnu 2023.

7.9. (10:00 - 20:00)

Exkurze do Černokosteleckého pivovaru za historií piva s Milanem Starcem a Tomášem Vodochodským

11.9. (CD)

Cesta za chmelem a přednáška z Top Hop chmel s Monikou Boubíkovou

21.9. (09:00 - 14:00)

Základy vaření piva a psaní receptu na pivo ve Dvou Kohoutech

říjen, listopad (IND)

Praktická část v pivovaru - vaření piva a sanitace (35h)

říjen, listopad (IND)

Individuální vaření piva podle vlastního receptu v pokusném nanopivovaru Automat Matuška

19.10. (10:00-13:00)

Exkurze do pivovaru U Fleků

3.10. (CD)

Exkurze do Destilly a Slavkovského pivovaru za pivovarskou technoogií

1.11. (10:00 - 14:00)

Exkurze do pivovaru Matuška

15.11. (CD)

Exkurze do sladovny a pivovaru Nová Paka

22.11. (10:30 - 15:00)

Degustace vlastních piv + úvod do senzoriky s Honzou Najbrtem

28.11. (06:00 - 22:00)

Norimberk - BrauBeviale - veletrh pivovarských technologií

7.12. (09:00 - 14:00)

Exkurze do pivovarů Proud a Prazdroj s Lenkou Strakovou a Václavem Berkou

17.1. (09:00 - 13:00)

Škola čepování (hladinka, šnyt)

24.1. (10:00 - 14:00)

Škola čepování (mlíko, čochtan, míchané, řezané)

14.2. (09:00 - 17:00)

Sklárny Rückl - exkurze s přednáškou o pivním skle + historie pivního skla

16.2. (15:00 - 18:00)

Pivní styly: degustace a výklad s Olgou Romanovou I. (Pivotéka BeerGeek, Křižíkova 703/97)

28.2. (09:00 - 16:00)

Exkurze Prazdroj a Proud

7.3. (09:00 - 15:00)

Příprava na senzorické zkoušky: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský

14.3. (15:00 - 18:00)

Pivní styly: degustace a výklad s Olgou Romanovou II. (BeerGeek Bar, Vinohradská 62)

20.3. (12:30 - 18:00)

Pražská pivní ZOO s Lucií Janečkovou a Lukášem Berným.

21.3. (09:00 - 13:00)

Senzorika II. s Lukášem Tomsou a Lucií Janečkovou

3.4. (9:00 - 12:00)

Sanitace I.

10.4. (9:00 - 12:00)

Sanitace II.

10.-30.4. (06:00 - 10:00)

Sanitace v provozech (dobrovolné pro zájemce o zkoušku)

6.-7.5. (celodenní)

Beertour Mnichov

červen (upřesníme)

Kontrola před sanitační zkouškou (dobrovolné)

22.5. (CD)

Výčepní technologie LUKR a druhy kohoutů s Jaromírem Krýslem a Janem Havránkem

29.5. (19:00 - 11:30)

Senzorické zkoušky ve Výzkumném ústavu pivovarském a sladařském

4.6. (09:00 - 14:00)

Soutěžní degustace (Lukáš Svoboda a Lukáš Tomsa)

5.6. (8:00 - 12:00)

Sanitační zkoušky

10.6. (10:00 - 15:00)

Pivní styly a diskuse (Lukáš Svoboda) + jak se dělá cena piva.

24.6. (12:00 - 15:00)

Předání certifikátů a oficiální ukončení